آثار دعا برای فرج (24) / سیراب می شویم

آثار دعا برای فرج (24) / سیراب می شویم

https://www.hadiskadeh.ir/wp-content/uploads/2013/11/doa-faraj.jpg

مَثَل ما وقتی که دعای فرج می خوانیم، مانند وقتی است که در وقت افطار کردن روزه ای که در طولانی ترین روزهای تابستان گرفته ایم، سوخته و تشنه و هلاک، یک لیوان آب می خوریم. البته وجه شباهتش خنک شدن دل نیست؛ وجه شباهتش حس سیرابی است؛ جوری سیراب می شویم که انگار تا به حال آب نخورده ایم. کسی که دعای فرج می خواند و با تمام ابزار و امکاناتش باقی مانده ی نسل رسول خدا (صلی الله علیه و آله) را یاری می کند، به دست خود حضرت رسول (ص) در قیامت سیراب می شود. قیامتی که تشنگی اش، قابل مقایسه با هیچ تشنگی نیست.

رسول خدا (ص) فرمودند: «…سپس پرچمي بر من وارد مي ‏شود که (افراد آن) رخسارشان از نور برق مي‏زند. به آنها مي ‏گويم: «شما کيستيد؟» مي ‏گويند: «ما اهل کلمه ی توحيد و تقوي از امّت محمّد مصطفي‏ (ص) هستيم؛ و ماييم بازماندگان اهل حق. کتاب پروردگارمان را برگرفتيم و حلال آن را حلال و حرامش را تحريم نموديم  و فرزند پيغمبرمان‏ (ص) را دوست داشتيم و آنان را با همه ی وسائلي که براي خودمان به کار مي‏ برديم ياري کرديم و در خدمت آنان با دشمنانشان جنگ نموديم.» پس به آنها خواهم گفت: «بشارت باد شما را که منم پيامبر شما محمّد و به تحقيق که در دنيا همين‏ طور بوديد که گفتيد.» سپس از حوض خودم به آنان آب مي ‏دهم. آنگاه سيراب مي‏ روند و به يکديگر اظهار سرور و بشارت مي ‏کنند، بعد از آن داخل بهشت مي‏ شوند و تا ابد در آن جاودان خواهند ماند.» (1)

حالا؛ بیایید تمام وسایل پیش رویمان را بشمریم: غیر از چشم و گوش و دست و پای سالم، محبّتی که در دل نسبت به مولایمان حضرت صاحب الزمان (ارواحنا له الفداء) داریم، برای برخی قلم، برای برخی منبر، فضای مناسب در جهان مجازی، مسجد و حسینیه و هیئت… چقدر از امکاناتمان را در راه شاد کردن غریب آل محمد (ص) خرج می کنیم؟ چقدر نسبت به زرق و برق و خواسته های دلمان روزه بوده ایم؟ هر چه بیشتر تشنه ی آقایمان شویم، وقت آمدن، از آب گوارای وجودش بیشتر بهره می بریم…

پی نوشت:
1. ابن طاووس، على بن موسى‏، اللهوف على قتلى الطفوف / ترجمه فهرى‏، تهران، جهان، چاپ اول، 1348، متن عربی- فارسی، ص 121؛ با استفاده از نرم افزار جامع الاحادیث نور 3/5؛ همچنین موسوی اصفهانی، محمد تقی، مکیال المکارم، نشر مسجد مقدس جمکران، ج 1، ذیل بخش نتایج دعا برای فرج، ص 577

پ.میعاد

 

در روایات ما تاکید بسیاری بر دعا برای فرج شده تا حدی که برترین عبادت خوانده شده است. این در حالی است که خداوند متعال به طور قطعی، ظهور را محقق خواهد ساخت و ولی امر خود را خواهد رساند. در این میان دعای ما چه فایده ای دارد؟

 در این مطالب، پاسخ این سوال را خواهیم داد که نتایج دعا برای فرج حضرت مهدی (عج) چیست؛ ان شاء الله

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

آثار دعا برای فرج حضرت مهدی (عج)
آثار دعا برای فرج (31) / به سپاه خدا می پیوندیم

آثار دعا برای فرج (31) /  به سپاه خدا می پیوندیم   مَثَل ما وقتی که دعای فرج می خوانیم، مَثل رأی دادن برای تشکیل یک دولت است. وقتی دعا فرج می خوانیم، انگار که به صندوق تشکیل دولت خداخواهانه ی امام عصر (عجل الله تعالی فرجه)، یک رأی «آری» …

آثار دعا برای فرج حضرت مهدی (عج)
آثار دعا برای فرج (30) / شهیدیم!

آثار دعا برای فرج (30) /  شهیدیم!   مَثَل ما وقتی که برای فرج دعا می کنیم، مَثل مردانی است که در صدر اسلام، وقتی که اسلام، نامِ ناآشنا و غریبی بود، برای مردی که هنوز چهره ی تابنده اش را همه کس نشناخته بودند، آستین بالا زدند؛ شمشیر به …

آثار دعا برای فرج حضرت مهدی (عج)
آثار دعا برای فرج (29) / شعائر اسلام را زنده می کنیم

آثار دعا برای فرج (29) / شعائر اسلام را زنده می کنیم   مَثل ما وقتی که برای فرج دعا می کنیم، مَثل کسی است که در میان جماعتی که خواب هستند، با صدای بلند فریاد می زند: «بیدار شوید! دیر شد! خواب ماندید!» شباهتش هم معلوم است! عدّه ای …