القاب امام زمان (عج) / مبدء الآیات

القاب امام زمان (عج) /  مبدء الآیات

http://dl.hadiskadeh.ir/dl1/filez/mobdeolayat_%28Tazohor.com%29.jpg

مبدء اسم فاعل و به معنای آغاز کننده، ظاهر کننده و سرآغاز است. « مبدئ الآیات» یعنی تجلی آیات و نشانه های خداوند و از القاب امام زمان (عج) است.
علت این نام گذاری دو علت ذکر شده است:
1.     یکی از این علل می گوید، حضرت صاحب الزمان (عج) ظاهر کننده ی آیات و نشانه های الهی است چرا که خداوند از زمانی که انسان را به وجود آورده است، تا کنون، کسی را در مقام ایشان نیافریده است که حق و باطل را از هم جدا کند.1 چرا که در زمان ظهور حضرت مهدی (عج) دو جبهه  ی حق و باطل در مقابل هم قرار می گیرند و از دشمنان خداوند انتقام گرفته می شود.
2.     در علت دیگر آمده است که چون در روز ظهور آن حضرت، تمام آیات و معجزات الهی که به دست پیامبران گذشته ظاهر شده بود توسط آن جناب ظاهر می شود به این نام خوانده شده اند. 2
در واقع هر کدام از ائمه ی معصومین به نوعی مبدئ الآیات می باشند ولی تفاوت آنها با امام عصر (عج) این است که در زمان ایشان، نشانه های خداوند به صورت بارزی نمایان می شود.
 
منابع:
1.طبرسی نوری، نجم الثاقب
2.سعیدی، احمد، اوصاف المهدی

پ.میعاد

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

القاب امام زمان (ع)
القاب امام زمان (عج) / ناحیه مقدسه

القاب امام زمان (عج) / ناحیه مقدسه  « ناحیه ی مقدسه» آخرین صفتی است که در القاب امام زمان (عج) به آن می پردازیم. امیدواریم این مجموعه برای شما و ما مفید واقع شده باشد. در زمان غیبت صغری بدلیل خفقان شدید جامعه، هرگونه ارتباطی با امام زمان (علیه السلام) …

القاب امام زمان (ع)
القاب امام زمان (عج) / طاووس بهشتیان

القاب امام زمان (عج) /  طاووس بهشتیان حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه) به علت زیبایی خاص و جلوه ی تابنده ای که دارند، به لقب «طاووس اهل الجنه» معروف شده اند. بد نیست در این مقالات که از القاب آن حضرت و علت نامیده شدن حضرت به آن لقب …

القاب امام زمان (ع)
القاب امام زمان (عج) / حقّ

القاب امام زمان (عج) / حقّ در زیارت حضرت صاحب الامر ( علیه السلام) می خوانیم: «اشهدُ انَّکَ الحَقُّ الثابتُ الذی لا عیب فیهِ» (گواهی می دهم که تو ان حق ثابت ابدی هستی که از هر عیب و نقصی پاک و منزه می باشی) حق به معنای راستی و …