نظر آیت الله صافی پیرامون طلسم و جادو

نظر آیت الله صافی پیرامون طلسم و جادو

حضرت آیت الله صافی گلپایگانی در جواب استفتائی پیرامون طلسم و جادو نظر خود را اعلام کردند.

بسمه تعالی

محضر مبارک مرجع معظم تقلید شیعیان حضرت آیت الله صافی گلپایگانی‌مدظله‌العالی

با سلام و احترام. اینجانب چند ماه پیش با شخصی که مدعی ارتباط با جن‌ها بود آشنا شدم. ایشان با ادعای این که مشکلات بنده در زندگی بخاطر طلسمی است که من شده‌ام، ‌دعایی به من تعلیم داد و تعهد کرد که طلسم مرا بشکند. وی با خواندن اذکار و اورادی، و نیز توسل به شیطان و مدح او، ادعا کرد که طلسم مرا شکسته است. سؤال بنده این است که آیا طلسم و جادو حقیقت دارد؟ و چنانچه حقیقت ندارد و صرف ادعا است، ‌معاشرت و ادامه ارتباط با چنین اشخاصی چه حکمی دارد؟ با تشکر

بسم الله الرحمن الرحیم

علیکم السلام و رحمة‌الله

اگر سحر و جادو اصلی داشته باشد، فعلاً کسانی‌که مدعی هستند صرف ادعا است و کسی طلسم و جادو نمی‌شود و مؤمن نباید به این چیزها اعتنا کند.

توجه داشته باشید در معاشرت و همنشینی که در ساختن شخصیت انسان بسیار مؤثر است، باید دقت کامل شود که با اشخاصی معاشرت کنید از معاشرت با آنها بهره‌های روحانی و معنوی ببرید. مجالست با حضرات علماء اعلام و اهل تقوی و پارسائی و مردمان آزموده و سالخورده و با تجربه و با سابقه در اسلام موجب رشد عقل و دین و ایمان می‌شود، چنان‌که همنشینی با کسانی که انحرافات فکری دارند بسیار بسیار مضرّ است و خطر آن برای روح و معنویات انسان از سمّ کاری بیشتر است.

باید از حضور در مجالس چنین اشخاصی و جلسه‌هایی به شدت پرهیز نمود و به عکس مجالس وعظ و سخنرانی‌های مذهبی و محضر علماء و محافل دعا و تلاوت قرآن و ذکر مناقب و فضائل اهل بیت علیهم السلام را غنیمت شمرد؛ و مؤمن باید اجابت ادعیه خود را با توسل به دامان اهل‌بیت عصمت و طهارت علیهم السلام از خدای سبحان طلب نماید. انشاء الله موفق باشید.

۱۵ رجب المرجب۱۴۳۲

من تا به حال تحقیقات بسیاری کردم به این نتیجه رسیدم که توانایی جادوگری در دو دسته افراد است . برخی با عبادت شیطان و برخی از طرف خدا اگر جادو باطل است پس چرا توانایی ان وجود دارد ؟ اگر وجود ندارد پس معجزه ی  موسی دربرابر جادوی ساحران فرعون چه بود ؟ اگر جادو باطل است دلیل آن چیست ؟ما این ها را از معلم دینی خود می پرسیم ولی او به ما جواب نمی دهد .                                   
14 ساله

سلام
نکته ای هست که باید بهش توجه کرد اینکه پیامبرا جادو نمیکردند به اذن خدا معجزه میکردند.

2 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

احکام
گناهان کبیره / شرابخواری (2)

 گناهان کبیره /  شرابخواری (2) همانطور که در مطلب قبل گفتیم، شراب هر چقدر هم که کم باشد، باز حرام است. در حرمت شرابخواری، فرقی بین کم و زیاد، خالص و ناخالص و ممزوج با چیز دیگری نیست؛ پس اگر قطره ای از شراب در ظرفی پر از مایعی ریخته …

احکام
گناهان کبیره / زنا (2)

گناهان کبیره /  زنا (2)   اگر با ما همراه بوده باشید، دیدید که در قسمت قبلی به تعریف زنا و اقسام آن پرداختیم،  در این قسمت درباره آثار زنا و حدودش و … صحبت خواهیم کرد.   آثار دنیوی و اخروی زنا امام محمد باقر(علیه السلام) می فرمایند: "زنا …

احکام
گناهان کبیره / زنا (1)

گناهان کبیره /  زنا (1) بسیار گرسنه هستیم و در پی یافتن چیزی برای خوردن. البته بیشتر در پی برطرف کردن رفع گشنگیِ آنی خود هستیم تا سیر کردن خود. هر آنچه که بیابیم می خوریم. قطعه شکلاتی، کیکی، پفک و یا ساندویچ. تمام این ها ممکن است گرسنگی ما …